Returnarea produselor Depozituldeincaltaminte.ro – conditii

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Returnarea produselor

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt responsabilitatea cumparatorului. Pentru  ca acest lucru sa fie valabil, este nevoie de trimiterea unei notificari in scris, prin completarea Formularului de Retur.
Acesta trebuie expediat la adresa comenzi@Depozituldeincaltaminte.ro. Mentionam ca rambursarea sumelor se va face in maximum 30 de zile, de la data in care a fost acceptata rambursarea de catre Depozituldeincaltaminte.ro.
Orice produs care intentioneaza sa fie returnat trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale, conform legii 249/2015, art 16(8).

Clientii sunt rugati sa aseze produsele intr-un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Precizam ca produsul nu va fi primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc accesorii.

Returnarea produselor cu defecte/produselor gresite

In cazul in care clientul primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Depozituldeincaltaminte.ro, clientul nu are obligatia de plati transportul.

Inlocuirea produselor

Clientii care intentioneaza sa inlocuiasca un produs cu un altul de o culoare/marime/model diferit, sunt rugati sa contacteze echipa Depozituldeincaltaminte.ro, in prealabil, prin email, la adresa comenzi@Depozituldeincaltaminte.ro.

Clientii au datoria de a specifica clar numarul comenzii, datele personale (nume si prenume) si informatii despre produsul pe care doresc sa-l schimbe.

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, exista posibilitatea de a alege altul nou,  cu achitarea eventualelor diferente de pret.

Produsul care intentioneaza sa fie schimbat trebuie trimis catre echipa Depozituldeincaltaminte.ro printr-un serviciu de curierat (in afara de Posta Romana) la adresa: Calea Bucuresti, nr. 52, corp 2, et 1, Carcea, Jud Dolj.

In cazul in care nu se doreste schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, Depozituldeincaltaminte.ro va inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la sediul companiei.

Costul de transport

Tariful per colet este de 20 RON.

Veti achita contravaloarea comenzii si taxele de transport la ridicarea coletului. Serviciul Plata Ramburs este disponibil in toata aria de acoperire a Fan Courier. Pentru lista completa a localitatilor pentru care nu se percep kilometri suplimentari, click aici.

Plata comenzilor online

Pentru a achita produsele comandate din magazinul online Depozituldeincaltaminte.ro sunt disponibile urmatoarele optiuni:

– Plata numerar/ramburs

– Plata cu cardul bancar

Plata se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor la domiciliul clientului, plata se va face catre agentul de curierat care se ocupa de livrare. Agentul de curierat este obligat sa ofere clientului o chitanta nefiscala, al carei rol este de a atesta efectuarea platii.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata cu cardul personal sau al firmei online, in conditii de siguranta deplina. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Tipurile de carduri acceptate de catre magazinul online Depozituldeincaltaminte.ro sunt de tipul: MASTERCARD (este inclus si cardul Maestro, daca are codul VV2 sau CVC2) si VISA (Classic si Electron).

Avand in vedere interesul privind securitatea tranzactiilor, Depozituldeincaltaminte.ro este utilizator al platformei Raiffeisen Bank, EuPlatesc.ro.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se pot efectua in lei, tinandu-se cont de cursul de schimb al bancii emitente al cardului respectiv.

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.Depozituldeincaltaminte.ro

Site-ul www.Depozituldeincaltaminte.ro este operat de societatea SC TRICAVO SRL cu sediul in Satul Preajba, Comuna Malu Mare, Str. Henry Ford, nr 5 bl A, sc , Ap. 8, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J16/1417/05.09.2013, capital social 700.000 lei.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.Depozituldeincaltaminte.ro, utilizatorul declara ca isi da consimtamantul, in mod expres si neechivoc, ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.Depozituldeincaltaminte.ro, in urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clientii;

Prelucrarea comenzilor;

Participarea la concursuri sau promotii;

Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.Depozituldeincaltaminte.ro si a tertilor cu care www.Depozituldeincaltaminte.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.Depozituldeincaltaminte.ro privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.Depozituldeincaltaminte.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul clientilor.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat sau la adresa de email: office@Depozituldeincaltaminte.ro

Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Get 40% OFF
Subscribe Now
Get 40% OFF
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now